КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY S3 MINI

6500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY CORE PLUS

3600,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Матична плоча
GALAXY ALPHA

12000,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Матична плоча
Galaxy S6, GALAXY S6

15500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Дисплеј
GALAXY CORE PLUS

2900,00 Ден


Повеќе

LG

Батерија
G PAD 8.3

1900,00 Ден


Повеќе