КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

SONY

Панел заден црн
Z2

2500,00 Ден


Повеќе

LG

Дисплеј
LG Joy

1900,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Батерија
GALAXY ATIV S

1350,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предна маска диспле-тач црна
GALAXY A5

5300,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предно стакло-тач црно
GALAXY TREND 2

1800,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY S PLUS

6500,00 Ден


Повеќе