КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

SAMSUNG

Заден капак стаклен /сребрен
GALAXY S7

2800,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Камера 5М
GALAXY S7

2500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Заден капак стаклен златен
GALAXY S7

2800,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предна маска со дисплеј и тач златен
GALAXY S7

5500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Батерија
S8+

2500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Батерија
S8

2200,00 Ден


Повеќе