КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

SAMSUNG

Батерија
S9

2500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предна маска со дисплеј и тач розева
S9+

14000,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Заден капак розев
S9+

2500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Заден капак стаклен црн
Note 9

2800,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Камера главна 12М
Note 8

5400,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Заден капак златен
Note 8

2500,00 Ден


Повеќе